Targoncabérlés

Debrecenben, Nyíregyházán

Targonca bérlés már 1 naptól

Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye egész területen: Nyíregyháza, Debrecen, Hajdúböszörmény

Béreljen targoncát rövid vagy hosszú távra és könnyítse meg munkatársai számára az egyes feladatok elvégzését!

Atex átalakítás

Targonca bérlés szerviz támogatással

Nem kell aggódnia a felesleges leállásoktól

Cégünk országos lefedettségű szervizhálózattal működik, szerviztechnikus kollégáink Hajdú-Bihar vármegye területén is dolgoznak.

A Pagát ezt garantálja bérlőinek:

Gyorsaság

A Pagát megbízhatóságáról és a határidők pontos betartásáról híres. Akár 24 – 48 órán belül telephelyére érhet a kívánt targonca.

Költséghatékonyság

Csak addig bérelje, amíg használja. A tervezhető költségek minden vállalkozás alapkövét jelentik. Bérelt targoncákkal pénzügyileg rugalmas marad, ezért nem terheli költségvetését további beruházásokkal. A rövid távú bérlet kiváló megoldás projektmunkák, szállítmányok, szezonális munkák elvégzésére, berendezések alkalmi mozgatására.

Megbízhatóság

Bérflottánk egyedileg kialakított, általában 1-5 éves gépekből áll, mely targoncák kifogástalan műszaki állapottal rendelkeznek. Valamennyi berendezés karbantartását minden egyes bérletet követően elvégezzük, hogy új bérlőjük kifogástalan állapotban használhassa tovább őket.

Szakszerűség

Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik gép lenne a leghatékonyabb az elvégzendő feladatra, szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb targoncát.

Speciális igények figyelembevétele

Minden, ami targonca – Ez igaz a bértargonca parkra is. A legspeciálisabb igényeket is ki tudjuk elégíteni, ha anyagmozgatásról van szó. Egyedi feladatokhoz alkalmazkodva bértargoncáinkat igény szerint hosszú villával, villahosszabbítóval vagy egyéb kiegészítővel is bérbe veheti.

Szerviz idejére kedvezményes lehetőség

Amennyiben saját targoncáját nálunk szervizelteti, kedvezményesen bérelhet cseretargoncát a javítás idejére.

Szállítás és szerviz országszerte

Budapesti székhelyünkről Magyarország bármely pontjára kiszállítjuk a bérgépeket. Szerelőink országszerte nap mint nap munkába állnak, így a karbantartás és hibaelhárítás szintén rugalmasan és gyorsan zajlik.

Elégedett partnerek

Partnereink szívesen választanak bennünket újra és újra. Amennyiben kérdése, kérése lenne, kérjük, jelezze felénk, hiszen számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb!

Néhány, a bérelhető targoncáink közül

Ajánlatkérés