Rövid
és közép távú

targonca bérlés

Széles kínálat

1 naptól 1 évig terjedő időszakra bérelne? Rövid távú targonca bérleti konstrukciónk Önnek szól!

Széles kínálatú, több, mint 500 darabos targonca bérflottánk áll készenlétben, hogy a legkülönbözőbb bérleti igényeket elégíthessük ki. 1.000 kg – 16.000 kg teherbírás között talál nálunk targoncákat elektromos, gázos és dízel kivitelben. Egyedi igények kiszolgálására olyan speciális eszközök is szerepelnek flottánkban, mint az összkerékhajtású, homlokvillás AUSA terepjáró targonca, de akár tolóoszlopos, vagy szűkített kivitelű gázos és dízel 7 -12 tonna teherbírású berendezések. Mindezek mellett bérelhető gyalogkíséretű elektromos raklapemelők is.

Szolgáltatásunkat az egész ország területén, bárhol igénybe veheti! Kérjen ajánlatot szakértő kollégáinktól, akik 12 órán belül válaszolnak megkeresésére.

Hogyan béreljek targoncát? Kollégánk válaszol:

A Pagát ezt garantálja bérlőinek:

Gyorsaság

A Pagát megbízhatóságáról és a határidők pontos betartásáról híres. Akár 24 – 48 órán belül telephelyére érhet a kívánt targonca.

Költséghatékonyság

Csak addig bérelje, amíg használja. A tervezhető költségek minden vállalkozás alapkövét jelentik. Bérelt targoncákkal pénzügyileg rugalmas marad, ezért nem terheli költségvetését további beruházásokkal. A rövid távú bérlet kiváló megoldás projektmunkák, szállítmányok, szezonális munkák elvégzésére, berendezések alkalmi mozgatására.

Megbízhatóság

Bérflottánk egyedileg kialakított, általában 1-5 éves gépekből áll, mely targoncák kifogástalan műszaki állapottal rendelkeznek. Valamennyi berendezés karbantartását minden egyes bérletet követően elvégezzük, hogy új bérlőjük kifogástalan állapotban használhassa tovább őket.

Szakszerűség

Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik gép lenne a leghatékonyabb az elvégzendő feladatra, szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb targoncát.

Speciális igények figyelembevétele

Minden, ami targonca – Ez igaz a bértargonca parkra is. A legspeciálisabb igényeket is ki tudjuk elégíteni, ha anyagmozgatásról van szó. Egyedi feladatokhoz alkalmazkodva bértargoncáinkat igény szerint hosszú villával, villahosszabbítóval vagy egyéb kiegészítővel is bérbe veheti.

Szerviz idejére kedvezményes lehetőség

Amennyiben saját targoncáját nálunk szervizelteti, kedvezményesen bérelhet cseretargoncát a javítás idejére.

Szállítás és szerviz országszerte

Budapesti székhelyünkről Magyarország bármely pontjára kiszállítjuk a bérgépeket. Szerelőink országszerte nap mint nap munkába állnak, így a karbantartás és hibaelhárítás szintén rugalmasan és gyorsan zajlik.

Elégedett partnerek

Partnereink szívesen választanak bennünket újra és újra. Amennyiben kérdése, kérése lenne, kérjük, jelezze felénk, hiszen számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb!

Néhány, a bérelhető targoncáink közül

Ajánlatkérés

Gyorsabb ajánlatadás érdekében kérjük adja meg a következő információkat:

– Kívánt teherbírás

– Kívánt emelési magasság

– Bérlet időszak